Beuningse Boys is eind februari 2015 gestart met Voetbal+ voor voetballers met een beperking, die lichamelijk, verstandelijk en/of sociaal emotioneel niet mee kunnen met leeftijdgenoten binnen een regulier voetbalteam.

Het doel van Voetbal+ is om spelenderwijs de vaardigheden van voetbal aan te leren, waarbij het accent ligt op spelplezier en vertrouwen in eigen kunnen en mogelijkheden.

Na een aanloop van enkele maanden, treedt in het seizoen 2015-2016 het Voetbal+ team van Beuningse Boys toe tot het regionale platform voor special voetbal en gaat mee spelen in de competitie van dit samenwerkingsverband voor voetballers met een beperking. Voor de Beuningse Boys is dit een reden het seizoen van het Voetbal+ team op een feestelijke wijze te openen.

Het openingsprogramma op het sportpark aan de Ooigraaf 2 vindt plaats op vrijdag 4 september.
De start van het programma is om 18:30 uur en wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder, o.a. ambassadeur van de Special Olympics 2016.
De officiële opening wordt verricht door de burgemeester van de gemeente Beuningen, Carol van Eert samen met de voorzitter van de Beuningse Boys.
Aansluitend speelt het Voetbal+ team Beuningse Boys een openingswedstrijd tegen het Voetbal+ team van Sportclub Woezik. Rond 19:45 uur wordt het programma met een verrassing afgesloten.