Op zaterdag 27 juni vond op het tenniscomplex van TV De Milsbeek een sponsoractie voor Pink Ribbon plaats. Deze actie werd ondersteund door diverse lokale ondernemers. Sportieve dames uit de regio, maar ook uit Bemmel en Zuid Limburg, hebben aan het tennisevenement deelgenomen. Door middel van een Rad van Fortuin en een veiling is voor de Pink Ribbon sponsoractie maar liefst € 575,= opgehaald.

Naast het inzamelen van geld voor onderzoek tegen borstkanker, waren ook de beweegcoaches van ‘Gennep Doet Mee’, een diëtiste van het Groene Kruis en drie leden van All4Dance aanwezig . Zij brachten onder de aandacht dat bewegen en gezonde voeding preventief werkt.

Mevrouw Nijland, de gemeentesecretaris van Gennep, had van de mannelijke B&W leden de eervolle taak gekregen om tijdens de Ladies Night aanwezig te zijn. Met ‘Gennep Doet Mee’ stimuleert gemeente Gennep samen met betrokken organisaties een gezonde en actieve leefstijl onder haar inwoners.
De avond werd met een geweldig optreden van “Die Drie” uit Middelaar en veel swingende en dansende dames afgesloten.

TV De Milsbeek is een tennisvereniging voor jong en oud, met verschillende activiteiten voor iedere doelgroep. TV De Milsbeek werkt samen met de andere tennisverenigingen in de gemeente Gennep, hierdoor is het mogelijk om als lid ook deel te nemen aan de activiteiten van deze verenigingen.

Voor meer informatie: www.tvdemilsbeek.nl . TV De Milsbeek is ook te volgen op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.