Na de opening van de eerste winkel ruim 100 jaar geleden opent  Siebel Juweliers op vrijdag 10 juli 2015 officieel haar 40e winkel. De voormalige winkel van Kamerbeek in Nijmegen op Plein 1944 heeft een oppervlakte van ruim vijfenzestig vierkante meter en biedt ruimte aan meer dan twintig sieraden- en horlogemerken. “De overgenomen winkel is niet ingrijpend verbouwd, want de juwelierszaak heeft reeds een perfecte uitstraling” aldus Cluster Store Manager Karin van Tuijl.

De juweliersketen opende de afgelopen weken winkels in Sittard, Barneveld, Alkmaar, Lelystad en op het Amsterdam Gelderlandplein. “Hierdoor is het totaal aantal winkels door heel Nederland binnen drie maanden van 34 naar 40 gestegen” zegt directeur Johan van Hees.

Siebel Juweliers wil haar winkelnetwerk verder uitbreiden en groeien tot minimaal vijftig winkels door heel Nederland. “Op deze manier maken wij de merken toegankelijker voor onze klanten en leren wij hen beter kennen in de bestaande winkels. Zo kunnen wij de vertrouwde en persoonlijke service leveren die de consument al meer dan 100 jaar van ons gewend is. Wij bieden een mooie aankoopervaring en geven prachtige cadeau-ideeën”, licht directeur Johan van Hees toe.

“Daar komt bij dat Siebel Juweliers op dit moment bezig is met het optimaliseren van de E-commerce, wat ervoor zorgt dat online winkelen bij ons nog beter en gemakkelijker zal gaan. Hierdoor kan de klant zich ook in onze webshop uitgebreid oriënteren op onze brede collectie sieraden en horloges” aldus Van Hees. Tevens is Siebel Juweliers gestart met het bouwen aan het loyaliteitsprogramma, welke aantrekkelijke voordelen voor de consument biedt.

Adres: Plein 1944, nr. 137 – 1611 JH Nijmegen