Naar het theater met Stichting Vier het Leven in Nijmegen

Nu de zomer is aangebroken is het leuk om vooruit te kijken naar wat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft en kaarten te bestellen. Echter is niet elke theaterliefhebber in staat om zelfstandig naar een voorstelling te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het regelen van tickets en vervoer is vaak een heel gedoe. Voor alleengaande ouderen is dit een extra uitdaging. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor ouderen die zich hierin herkennen.

In het kort gaat het als volgt te werk: deelnemers worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en gebracht naar het theater, waar de koffie al klaar staat. Samen met de vrijwilligers genieten de gasten van toneel, dans, film of muziek en na afloop wordt iedereen weer veilig thuis gebracht. “Wat kan een mens nog meer wensen als je op leeftijd bent en samen met anderen op een comfortabele manier nog naar de schouwburg kunt gaan” vertelde een deelnemer na afloop van een uitje “samen naar een voorstelling is dubbel genieten!”.

Het gloednieuwe programmaboekje valt in de zomer op de deurmat bij mensen die al eerder zijn mee geweest. Met een zeer gevarieerd aanbod van Het Gelders Orkest tot de film Still Alice en van Baantjer tot de Notenkraker. Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit voorstellingen in de Stadsschouwburg Nijmegen, concertzaal de Vereeniging, de Lindenberg, Theater TOP Bemmel en Theater de Molen in Beuningen.

Geïnteresseerden kunnen het programmaboekje voor regio Nijmegen aanvragen via 035 – 524 51 56 of kijken op www.4hetleven.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.