Munckhof heeft recent diverse nieuwe vervoersopdrachten gewonnen. Het betreft het leerlingenvervoer in de gemeenten Nijmegen, Cranendonck, Geldrop-Mierlo, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Heemstede, Zandvoort en het gym- en zwemvervoer in de gemeenten Ermelo en Putten. In totaal betreft het circa 2600 leerlingen die vanaf volgend schooljaar door Munckhof vervoerd zullen worden.

Borgen van continuïteit
Het winnen van de opdrachten is een mooi compliment voor Munckhof. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi licht toe: “Munckhof onderscheidt zich in de markt door het totale personenvervoer voor gemeenten te regisseren en uit te voeren. Dit coördineren we vanuit onze regiecentrale in Horst. Voor de uitvoering werken we samen met lokale vervoerspartners. Ons streven is om onze opdrachtgevers optimale kwaliteit te leveren en om de continuïteit van het vervoer te borgen. Het is goed om te zien dat de gemeenten deze benadering onderstrepen door voor Munckhof te kiezen.”

Eigen automatisering
Munckhof heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. “Op dit moment organiseren we dagelijks het vervoer voor ruim 10.000 mensen in heel Nederland. Naast de jarenlange ervaring van onze medewerkers maken we voor het organiseren van het vervoer ook gebruik van ons eigen automatiseringssysteem MobiliteitsManager. Met MobiliteitsManager zijn we in staat om alle vervoersvormen van onze opdrachtgevers te analyseren en waar mogelijk te combineren waardoor een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Deze aanpak is een perfecte oplossing voor de uitdagingen waar gemeenten op dit moment mee geconfronteerd worden.” aldus Poortinga.

Over Munckhof
Munckhof Groep bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis. Een hoge kwaliteit en service vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening. Er wordt daarom veel waarde gehecht aan het kwaliteitscertificaat ISO9001, het milieucertificaat ISO14001 en de diverse branche specifieke keurmerken die Munckhof mag voeren.
Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit het regiecentrum in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Eindhoven, Horst, Heijen, Nijmegen, Arnhem en Ridderkerk.

De divisie Tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit locaties in Horst en Nijmegen is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. De organisatie en uitvoering van het totale vervoer tijdens Floriade 2012 en KLM Open 2013 zijn hier voorbeelden van.

Naast de taxi en touringcar divisies heeft Munckhof het bedrijfsonderdeel Travel, dat zich bezighoudt met de verkoop van internationale zakenreizen en meerdaagse groepsreizen. Hiertoe behoren de zakenreisbureaus van Munckhof Business Travel (Venlo, Roermond, Veenendaal, Schiedam, Deventer, Helmond, Delfzijl, Amsterdam en Schiphol), het bedrijfsonderdeel Munckhof China, MGI Travel (Rotterdam) en Munckhof Groups Desk (Horst).

Munckhof telt in totaal 900 medewerkers. Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.