Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor judoteams in de -15 klasse, heeft de talentvolle -15 jongensselectie van Top Judo Nijmegen een gouden medaille behaald. Het team uit Nijmegen, dat als topfavoriet van start ging, werd Nederlands kampioen.

Bij de NK voor teams komen er 5 judoka’s op de mat in 5 verschillende gewichtsklassen. De winnaar moet minimaal 3 wedstrijden winnen. De teams die uit heel Nederland afkomstig zijn, konden zich tijdens District kampioenschappen kwalificeren. Top Judo Nijmegen werd kampioen in District Midden-Nederland. In totaal deden er 8 teams mee.

Top Judo Nijmegen won drie wedstrijden op rij en mocht zich aan het eind van de dag laten kronen door top-judoka Jeroen Mooren.
Het kampioensteam bestaat uit:
Max Arts
Sam Bakker
Koen Heg
Rick Jansen
Tim van Kleef
Tycho Muhlack
Swen Peek
Jaïr Reinartz
Luca de Waal
Tim Wekking

Top Judo Nijmegen behaalde ook een bronzen medaille bij de meisjes -15, de dames senioren en de heren senioren overgangsklasse. Judoschool Theunissen won brons met de meisjes -12.