Top Judo Nijmegen met -15 jongensteam Nederlands Kampioen

Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen voor judoteams in de -15 klasse, heeft de talentvolle -15 jongensselectie van Top Judo Nijmegen een gouden medaille behaald. Het team uit Nijmegen, dat als topfavoriet van start ging, werd Nederlands kampioen.

Bij de NK voor teams komen er 5 judoka’s op de mat in 5 verschillende gewichtsklassen. De winnaar moet minimaal 3 wedstrijden winnen. De teams die uit heel Nederland afkomstig zijn, konden zich tijdens District kampioenschappen kwalificeren. Top Judo Nijmegen werd kampioen in District Midden-Nederland. In totaal deden er 8 teams mee.

Top Judo Nijmegen won drie wedstrijden op rij en mocht zich aan het eind van de dag laten kronen door top-judoka Jeroen Mooren.