Op dinsdag 21 juli tijdens Vierdaagsefeesten opent de Stevenskerk zijn deuren voor een act die nog niet eerder bekend was. All the way vanuit Engeland verwelkomt het grootste evenement van Nederland The Slow Show uit Manchester. De kaartverkoop start op woensdag 3 juni om 10.00 uur. Wees er snel bij, want The Slow Show verkoopt altijd razendsnel uit!

The Slow Show
De upcoming band werd bekend door singles als ‘Bloodline’ en ‘Dresden’; slim gearrangeerde nummers die de luisteraars meeneemt in melancholie en sfeer. In maart verscheen het debuutalbum ‘White Water’ op Haldern Pop Records. The Slow Show’s dynamische, warme en organische sound heeft wortels in de Amerikaanse roots, folk en country, maar overduidelijk met een Noord-Engelse smoel. Onlangs maakten de vijf mannen een korte én uitverkochte tournee door Europa. In Nijmegen speelden ze in een uitverkocht Merleyn. Met trots verwelkomen we ze deze zomer al terug in Nijmegen op een plek waar ze ook nog eens heel graag spelen: de Stevenskerk!

Very important information
Wie: The Slow Show
Stijlen: roots, pop, folk, alt country
Wanneer: dinsdag 21 juli
Aanvang: 20.30 uur
Ticket: 10 euro
Kaartverkoop: geopend vanaf 3 juni om 10.00 uur

Gavin James
In eerste instantie zou Gavin James invulling geven aan StevenskerkLive op dinsdag 21 juli. Onlangs maakte zijn management bekend dat de optredens in juli en augustus zijn geannuleerd. Het geplande concert in de Stevenskerk kan daardoor niet plaatsvinden tijdens Vierdaagsefeesten. Gavin James verzorgt, in plaats van zijn optreden in de Stevenskerk, op vrijdagavond 25 september een vervangend optreden in Doornroosje. Tickets voor het concert van Gavin James in de Stevenskerk zijn geldig voor het concert in Doornroosje op 25 september.