N.E.C. versterkt zich met de Poolse jeugdinternational Wojciech Golla. Golla (23) komt transfervrij over van de Poolse club Pogoń Szczecin en tekent bij N.E.C. een contract voor twee jaar met een optie tot één jaar verlenging.

Wojciech Golla is een centraal verdediger die sinds 2011 uitkwam voor Pogoń Szczecin. Golla doorliep alle nationale jeugdelftallen van Polen vanaf onder 16 jaar en debuteerde in januari 2014 voor het nationale elftal van zijn geboorteland. Ook speelde hij al bijna 100 wedstrijden op het hoogste niveau in Polen.

Bart van Ingen, algemeen directeur van N.E.C. over de komst van Golla: “Met Wojciech halen we een krachtige verdediger in huis die sterk is in duels. Uit onze gesprekken bleek dat hij vol zit met ambitie en zich graag bij ons nog verder wil ontwikkelen. Een jongen met een no-nonsense mentaliteit die goed bij onze club past. Ik ben dus heel erg blij dat hij voor ons gekozen heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.