Na een grootse lancering in Amsterdam van de roman Natte Lunch op 20 mei j.l. (waarbij 15 sportwagens door de Grachten van Amsterdam toerden), trekt er sindsdien elke week een mini Natte Lunch Tour van 2 sportwagens: een Brullende Maserati Quottroporte & een rode Ferrari 355 Spider naar een provincie buiten Amsterdam….en dit weekend hadden Groesbeek, Doorwerth & Nijmegen de primeur binnen Gelderland !

“Waarom deze sportwagen nu hier bij deze signeer sessie?” vroegen de klanten in de boekenwinkel en mensen op straat aan de auteur Maurice Stoevenbeld…in lijn van het verhaal in de roman gaat de hoofdpersoon lunchen met dames die allen een mooie sportwagen hebben en wat er dan met de hoofdpersoon gebeurd? Ja dat staat in het boek!”.

Natte Lunch betekent lunchen met een glaasje Rosé. Het is een oud bestaand begrip maar velen kennen het niet. “Natte Lunch, nou die titel is wel spannend hé”, gaf een koper van het boek aan. “Uiteraard zal er na een lunch met vele glazen Rosé nog wel het één en ander kunnen gebeuren maar het blijft netjes hoor, het is geen liquid lunch zoals in Engeland waar het meer draait om het zuipen dan om de lunch” vertelt de PR dame van Natte lunch die meereist in de Tour. “Natte Lunch is een high end lunch waar een slokje wijn wel bijhoort, en daar houden ze in Gelderland wel van”.


Drukte
Natte Lunch trok dit weekend veel bezoek! Men kon plaatsnemen in de auto’s & genieten van een glaasje Rosé Natte Lunch. Vanuit Gelderland vertrekt de Natte Lunch tour deze week naar Overrijssel maar komt nog 1x in Gelderland op 4 juli bij Boekhandel Kramer in Winterswijk langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.