De supermarkt van Jumbo in de Malvert aan de 70e straat is dinsdagavond even voor 20.00 uur door twee gewapende mannen overvallen. De mannen hadden volgens getuigen beiden een mes bij zich en bedreigden de kassamedewerkers. Eén van de kassamedewerkers raakte lichtgewond. De twee daders zijn er met een onbekende buit vandoor gegaan.

De politie zette kort na de melding het gebied af maar kon niet voorkomen dat de twee wisten te ontkomen. Ook werden de politiehelikopter en speurhonden ingezet. De twee daders droegen een muts en een bandana om herkenning te voorkomen. Volgens getuigen zouden de twee met een accent spreken en een getinte huiskleur hebben. Onduidelijk is of de twee met een auto zijn gekomen en daar ook weer mee zijn vertrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.