Hengelsport Federatie Midden Nederland organiseert ook dit jaar weer een Jeugdvisdag. Dit jaar is gekozen voor locatie Nijmegen. Samen met de verenigingen Neerbosch Oost uit Nijmegen en De Put uit Opijnen gaan we deze dag organiseren. Het wordt vast weer een hele leuke en zeker leerzame visdag voor de jeugd!

Activiteiten..
Tijdens deze dag zijn er een aantal verschillende clinics en maakt de aanwezige jeugd kennis met veel facetten en specialismen van het sportvissen. Er is een workshop voor de feedervissers en ook de hengelaars met de vaste stok krijgen een eigen workshop. Verder wordt er speciale aandacht besteed aan het vliegvissen, wat steeds populairder wordt. Ook de karpervissers krijgen volop informatie van ervaren vissers. Hoe vang je nou zo’n grote vis? En tot slot is er een workshop voor de roofvisliefhebbers. En het allerbelangrijkste: we gaan natuurlijk ook vissen!

Waar gaan we dat doen?
Op zaterdag 20 juni 2015 van 9:00 tot 16:00 uur in Nijmegen bij de Winkelsteeg.

Wie mogen er meedoen?
Alle jeugd van 8 tot 16 jaar uit het gebied van Hengelsport Federatie Midden Nederland. Je hoeft dus niet al lid te zijn van een hengelsportvereniging. Jeugdbegeleiders en vismeesters helpen ons mee op deze dag!

Aanmelden
Geef je op via info@hfmiddennederland.nl. Vermeld daarbij je voor -en achternaam, je leeftijd en (eventueel) de naam van de hengelsportvereniging waarvan je lid bent. Vermeld ook het telefoonnummer van je ouders of verzorgers! Let op: we gaan uit van maximaal 100 deelnemers, dus vol is vol!

En verder
Voor de deelnemers is er een lunchpakketje aanwezig. Meer informatie, zie: www.hfmiddennederland.nl of volg ons op Facebook www.facebook.com/HFmiddennederland