Voor de nieuwe gemeentegids die in het najaar verschijnt organiseert de gemeente samen met uitgever Akse Media een fotowedstrijd. De winnende foto’s krijgen een plaats in de nieuwe gids en misschien zelfs op de cover!

Meedoen
Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur dan uw foto(‘s) vóór 1 augustus naar communicatie@heumen.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en adresgegevens.

Prijzen
De drie winnende foto’s belonen we met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media, de uitgever van de gids. Ook de beste overige inzendingen krijgen een plekje in de gemeentegids.

Spelregels
Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd? Houd dan rekening met deze spelregels:

  • Alleen inwoners van de gemeente Heumen kunnen deelnemen
  • Per persoon kunt u maximaal twee foto’s insturen
  • Medewerkers van de gemeente Heumen zijn uitgesloten van deelname.
  • De foto is genomen in de gemeente Heumen en moet herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Heumense samenleving.
  • De foto moet digitaal aangeleverd worden in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • De gemeente Heumen kan de foto gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto voor bijvoorbeeld degemeentelijke website, folders, brochures, nieuwsbrieven, etc.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan vooraf toestemming voor publicatie van de foto.

Uitslag
De winnende foto’s maken wij in september bekend. De winnaars krijgen hiervan schriftelijk bericht. Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling via telefoonnummer 14 024 of communicatie@heumen.nl.