Basta goes Brebl! Neem zoveel mogelijk ingrediënten met een B, gooi er wat bands bij en maak een mix. Op vrijdag 12 juni vanaf 20.00u gaat het los in Brebl (Honigcomplex) met het Benefietfeest van Basta voor stichting Bona Baana. Om 19.00u gaan de deuren open en om 19.30u trappen we af met diverse bands, om middernacht laten DJ’s het feestje doorgaan met opzwepende ritmes tot in de late uurtjes. Het programma is helemaal rond, en daarvoor hoef je het niet te laten: stampende bluegrass en dubieuze teksten van Daisy Chain, cabarettesk entertainment en jazz, rock’n roll, sixties, reggae van de Rolero’s, funky one man band show door bassist Jeroen Kurpershoek en zinderende reggae van All Stars Confusion. De dansvloer wordt de hele nacht bespeeld door DJ Patje en DJ Qoqonut (oa. Drift en Underpants)! Begin je avond bij de pizza-oven-bakfiets Il Forno Mobile met een verse houtovenpizza. Of neem even pauze bij de kraampjes van Bona Baana en Basta, met Afrikaanse, tweedehands en vintage spullen. Bona Baana verzorgt ook hapjes gedurende de avond.

Voetjes van de vloer voor het goede doel! Alle opbrengsten gaan naar de bouw van klaslokalen voor verschillende jongerenvakopleidingen in Uganda.

Entree: 5 – 7 euro (naar draagkracht)

Kijk voor meer informatie op Facebook www.facebook.com/bastanijmegen of op onze website: www.bastanijmegen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.