CMS’ ‘Back to the country’ behoorde ook dit seizoen weer tot een van de best bezochte en meest succesvolle muziektheaterproducties met een van de mooiste muzieksoorten: country!

Part four
Ook in dit 4e deel is gekozen uit een schier oneindige lijst van wereldhits op dit gebied, met her en der een onbekend juweeltje, bestrijkende de periode ± 1940 t/m het recente(re) verleden met af en toe een uitstapje naar goudeerlijke rock & roll van bv Buddy Holly. Logisch, want de eerste rock ‘n’ rollers kwamen allen voort uit de country & western muziek.

De optredende artiesten staan garant voor een prachtige avond, gepresenteerd in een ongedwongen sfeer, maar altijd met passie en onvoorwaardelijke liefde voor deze muziekstijl.

In 2 sets van 75 minuten zult u met uw eigen jeugd en de daarbij horende herinneringen worden geconfronteerd. Immers, de hits van Johnny Cash, Willie Nelson, Roy Orbison, John Denver, Jim Reeves, The Everly Brothers, Buck Owens enz. komen allemaal langs en het zal u moeite kosten ze niet mee te zingen. U wordt overigens van harte uitgenodigd dat juist wel te doen….!

Cast
Savannah behoort tot de absolute top country bands binnen Europa. Vocaal en instrumentaal niet te evenaren. Dick van Altena kent zijn gelijke in ons land niet. Een uniek artiest, in april 2014 zelfs een uur lang hoofdgast in ‘Derksen on the road’ op RTL7. Cor Sanne zingt in de 50’er/60’er jaren stijl. Alles zo traditioneel en authentiek mogelijk. Een wandelende encyclopedie en tevens uw gastheer.

XL
In Nijmegen sluit de cast, evenals vorig jaar, het theaterseizoen af met een extra lange editie. U zult van begin tot eind geboeid worden en verbaasd zijn hoeveel songs u nog helemaal kent, zelfs na misschien 20 of 30 jaar, een feest van herkenning derhalve!

Openluchttheater ‘De Goffert’
OLT ‘De Goffert’ is gelegen in het prachtige Goffertpark en is misschien wel de mooiste openluchtlocatie van Nederland. Het theater is (deels) overkapt en biedt voldoende zitplaatsen.

Back to the country, part four, XL
Openluchttheater De Goffert, Steinweglaan 2, Nijmegen.
Aanvang 20.00 uur, openingstijd 19.00 uur
Entree € 12,50 voorverkoop, € 15,00 aan de kassa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.