Verbeter je buurt samen met Stadslab Nijmegen!

Heb je een idee om je buurt te verbeteren, echter kom je er zelf niet uit hoe dit te realiseren? Kijk dan of Stadslab Nijmegen je kan helpen. Zij zetten zich namelijk in voor actieve bewoners om samen van Nijmegen een nog fijnere woonplaats te maken.

Er is in Nijmegen enorm veel activiteit op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Grootschalige voorbeelden hiervan zijn de aanleg van de nevengeul bij de Waal en de ontwikkeling van het Waalfront. Ook op kleinere schaal wordt er op diverse plaatsen in de stad gewerkt aan allerlei ruimtelijke projecten. Regelmatig zijn dit ook initiatieven vanuit bewoners zelf. Echter zijn er ook bewoners die wel een idee hebben, maar het lastig vinden hier concreet mee aan de slag te gaan.

Stadslab Nijmegen gaat graag met dit soort initiatieven in gesprek om te kijken of zij wellicht haar netwerk, kennis en kunde kan inzetten om het initiatief verder te helpen. De bewoners blijven hierbij de trekker, Stadslab Nijmegen ondersteunt.

Heb jij nu een idee om je wijk, buurt of straat mooier te maken, maar vindt je het lastig deze te realiseren? Neem dan contact op met Stadslab Nijmegen middels het invullen van het webformulier op www.stadslabnijmegen.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.