Zaterdag 30 mei vindt de tweede editie van Shindig plaats in Brebl (Honig Complex). Acht DJ’s bouwen in vier zalen met de heetste plaatjes en de meest swingende geluiden uit de 50’s & 60’s een All Nite Swing Party. En alsof dat nog niet genoeg is doet 44 Shakedown daar live nog een schepje bovenop. De voorverkoop voor Shindig is al twee maanden uitverkocht, maar zaterdagavond zijn er nog 50 kaarten voor een tientje te koop aan de deur, die om 22:00 uur opent.

Een nacht vol dansbare rockabilly, ska, swing en rhythm ‘n blues met Jan de Garageman (Kids ‘n’ Billies), Tin Tin Wish (Groovy Swing), Ir Vendermeulen (Amsterdam Beat Club), Johnny Smoke (Waaghals), Maarten W (Doornroosje), Lego Blockhead (Secret Museum of Rock en Soul), Keizer Skarel (Boomshakalak) en Pascal GoGo Mania (Naald en Kraak).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.