Het Nijmeegs powerduo L´Homme Armé laat Kids ‘n’ Billies kennis maken met hun eigen krachtige mengsel van muziekstijlen. Zij nemen op het affiche de plaats in van Possessed by Paul James.

Het muziekprogramma bestaat verder uit Armand + The Kik (nl), Dead Bronco (esp), Lone Wolf OMB (usa), Hannah Rickard and The Relatives (uk), Belle of Louisville (nl), Joe Buck Yourself (usa), Viva Le Vox (usa), The Goon Mat + Lord Benardo (b), Henhouse Prowlers (usa), Lou Shields (usa), en Dramakings (nl).

Naast de muzikale invulling is er ook volop vermaak voor de kids. Van circusactiviteiten tot ElaSkiettent, van wetenschapsnerds Mad Science tot de stoere rollerderby van de Roadkill Rollers. En natuurlijk de vaste succesnummers schminken, kapsalon, buttons maken, de tiki mocktailbar en de zweefmolen, popcorn en suikerspinnen.

Kids ‘n’ Billies; het stoerste muziekfestival voor het hele gezin, waar iedereen geniet van een line-up van bluegrass, authentieke rockabilly, gruizige blues, catchy country, one-man-bands, rootspunk en meer. Een festival met ballen, vriendelijk genoeg om je kind(eren) mee naar toe te nemen. Heb je geen kinderen? So what! Kids ‘n’ Billies is er voor iedereen!

Meer informatie en kaarten: www.kidsnbillies.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.