Zondag 31 mei organiseert Stichting Vier het Leven, ter afsluiting van een succesvol theaterseizoen, een muzikale middag met hapje en drankje speciaal voor ouderen in Musis Sacrum te Arnhem. Deelnemers en vrijwilligers uit o.a. Nijmegen en omgeving krijgen zondag een gevarieerde voorstelling van Opera Familia te zien. Opera Familia beleefde haar grote doorbraak via het TV programma Holland’s Got Talent. De show is een feest der herkenning met wereldberoemde evergreens uit operette, opera, musical, film en de jaren ’40 -’45. Van de Parelvissers tot Vera Lynn.

Naast eigen matinees organiseert de stichting film-, theater en concertbezoek voor ouderen met begeleiding naar voorstellingen in lokale theaters. Vier het Leven viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en is bijna in de hele provincie Gelderland actief. Zo werden de regio’s Apeldoorn en Achterhoek-Oost afgelopen jaar toegevoegd.  Regiocoördinator Marjon van Baars: “Steeds meer ouderen weten ons gelukkig te vinden om samen onbezorgd een middag of avond uit te gaan. Vooral het ‘samen uit, samen genieten’ maakt dit werk zo mooi. Wie vind het nou leuk om alleen naar een voorstelling te gaan? Dankzij onze fantastische vrijwilligers is dat ook niet meer nodig.”

Het nieuwe programma wordt binnenkort naar de deelnemers gestuurd. Wie ook eens mee wil kan geheel vrijblijvend het programma aanvragen via 035 – 524 51 56 of www.4hetleven.nl.