De politie heeft zondagmiddag een 28-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging van een 26-jarige plaatsgenoot. Ook werden een 20-jarige Nijmegenaar en een 24-jarige Tilburger aangehouden. Onderzocht wordt wat hun rol is geweest bij het incident.

Na het conflict bij de woning in de Meijhorst werd meteen de politie gebeld. Deze was vrij snel ter plaatse en trof de bewoners overstuur in de woning aan. De verdachte was er inmiddels vandoor. Wél was bekend in wat voor een auto de verdachte reed. Even later werd de verdachte in zijn auto samen met nog twee inzittenden aangehouden. De verdachten werden middels de zgn. ‘uitpraatprocedure’ uit de auto gehaald en geboeid.

Bij de bestuurder, de man die ook bij de woning de mishandeling had gepleegd en gedreigd had met een vuurwapen, werd een gasalarmpistool aangetroffen. Deze werd in beslag genomen. De drie werden in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.