Social Enterprise YouBeDo.com en Music Meeting hebben elkaar gevonden in een bijzondere samenwerking. YouBeDo.com is de enige online boekenaanbieder waar je je boeken tegen dezelfde prijs koopt en altijd 10% van je aankoopbedrag kunt doneren aan een zelf gekozen goed doel.

Tijdens het drie daagse muziekfestival in Nijmegen in het Pinksterweekend van 23, 24 en 25 mei bouwt YouBeDo.com een speciale 2e hands boekenmarkt waar bezoekers op hun gemak kunnen lezen of boeken kunnen aanschaffen. De opbrengst van deze boeken gaat voor 100% naar goede doelen die de bezoekers zelf mogen kiezen.

Michael van Loenen,oprichter van YouBeDo.com zegt hierover het volgende “ We zijn erg trots dat we een mooie samenwerking met Music Meeting hebben kunnen opzetten. Geweldig dat boeken en muziek elkaar gaan vinden op het event en dat hier ook nog donaties uit voort gaan komen voor goede doelen. Dat is de kers op de taart”

Bijdrage
Wil je ook een bijdrage leveren voor de boekenmarkt? Breng een boek mee naar het muziek evenement en wellicht geeft een andere bezoeker er een mooi bedrag voor. Je kunt je boeken eventueel ook opsturen naar YouBeDo.com, ridderstraat 29 te Nijmegen.

Artiesten
De 31ste editie van Music Meeting telt een weldadige overvloed aan hoogwaardige muziek uit alle delen van de wereld, waaronder grote namen als Roberto Fonseca en Fatoumata Diawara, Brad Mehldau en Mark Guiliana en Tinariwen. Veel artiesten op Music Meeting zijn voor het eerst te bewonderen in Nederland, zoals Canzoniere Grecanico Salentino , The Jones Family Singers en Mark Guiliana Beat Music. Met 6 podia, zo’n 30 activiteiten per dag, van concerten tot interviews, Silent Disco, films, een festivalmarkt, een speciaal kinderprogramma en lekker eten en drinken valt er genoeg te ontdekken voor alleseters en fijnproevers. Kijk voor het complete programma en tickets op musicmeeting.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.