In de karakteristieke voormalige Krullentoren aan de Bronckhorstlaan is sinds mei 2014 de VVV vestiging van Wijchen gevestigd.

Ter versterking van het VVV team is het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen op zoek naar gastvrije vrijwilligers die bezoekers binnen de gemeente Wijchen graag wegwijs willen maken. De vrijwilligers van VVV Wijchen werken in wisseldiensten en staan gemiddeld twee keer per week (een dagdeel) de bezoekers te woord aan de balie en aan de telefoon. Bezoekers kunnen terecht voor o.a. fiets- en wandelroutes, toeristische informatie, souvenirs, en diverse cadeaubonnen waaronder de VVV Cadeaubon.

Wie over wat extra tijd beschikt, interesse heeft in de toeristische aspecten van de eigen streek en het leuk vindt om vrijwilliger te worden bij VVV Wijchen, kan zich daarvoor aanmelden bij Bertine Grefkens, VVV Kantoren Coördinator van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen telefoonnummer of per email b.grefkens@rbtkan.nl

Openingstijden VVV
VVV Wijchen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. De VVV is gevestigd aan de Bronckhorstlaan 3, Wijchen, tel. .

Met de (mobiele) VVV website (www. vvvwijchen.nl) en de VVV-app, gratis te downloaden via de Google-playstore of Appstore worden bezoekers on- en offline, 24/7 geïnformeerd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.