Zondag 12 april is het prille voorjaar op een bijzondere wijze te ervaren bij Het Dijkmagazijn. Een stille wandeling door de uiterwaarden wordt opgeluisterd met geïmproviseerde muziek van Jacqueline van Koolwijk.

De lente in de Beuningse uiterwaarden geeft zoveel om je over te verwonderen: uitbottende takken, jonge plantjes, vogelgeluiden, een eerste hommel…. Deze verwondering wordt intenser wanneer je in een groep in stilte wandelt. De geïmproviseerde live muziek halverwege de wandeling ondersteunt en verdiept de stilte in jezelf. Door deze stilte gaat de aandacht zich dan als vanzelf richten op dat wat er toe doet. Zowel van de natuur als van jezelf. De natuurlijke omgeving wordt een spiegel van je eigen innerlijke natuur. Wandel mee en laat je verwonderen!
Jacqueline van Koolwijk is docerend en uitvoerend musicus.

Stiltewandeling met live muziek, zondag 12 april, 10.30-12.00 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname volw. € 6,-. Voor info en reserveringen info@vrijeklanken.nl en hetdijkmagazijn.nl. De activiteit gaat door bij 4 of meer deelnemers.