Innerwheel Nijmegen en Cordaid overhandigen op donderdag 2 april een cheque ter waarde van 5000 euro aan Stichting Gast uit Nijmegen.

De leden van Inner Wheel hebben met allerlei acties, zoals verkoop op een rommelmarkt, de verkoop van kaarten en tuinzaden en ook de organisatie van etentjes en een bridgedrive € 2500 bij elkaar weten te krijgen. Stichting Cordaid, die zich volledig in het beoogde doel kon vinden, heeft dit bedrag nog eens verdubbeld.

Stichting Gast zet zich al 15 jaar in voor vluchtelingen in Nijmegen en omgeving die tussen wal en schip zijn geraakt. Gast voorziet waar nodig in onderdak, eten en drinken of juridische hulp bij asielprocedures. Gast is hierbij volledig afhankelijk van een grote groep vrijwilligers en giften.

De cheque wordt feestelijk overhandigd op donderdag 2 april om 14:30 uur in Hotel Erica te Berg en Dal. De pers is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Over Inner Wheel Nijmegen
Inner Wheel is een Nijmeegse serviceclub met 46 leden. De leden komen maandelijks bijeen in Hotel Erica in Berg en Dal om zich in te zetten voor sociale betrokkenheid, fondsenwerving en de bevordering van internationale contacten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.