Hare Majesteit Koningin Máxima is zondag 3 mei in Koninklijk Theater Carré te gast bij het feestelijke jubileum ter ere van het 10-jarig bestaan van Vier het Leven.

Veel ouderen verliezen gaandeweg het contact met anderen. Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen. Door samen uit te gaan! In aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima wordt in Carré samen met vrijwilligers, ouderen en samenwerkingspartners stilgestaan bij het heugelijke feit dat sinds de oprichting meer dan 60.000 ouderen van een avondje uit hebben genoten. Hare Majesteit Koningin Maxima zal persoonlijk haar felicitaties overbrengen.

Vier het Leven
Voor een groeiende groep ouderen ligt eenzaamheid op de loer, omdat ze niet meer mobiel zijn. De vrijwilligers van Stichting Vier het Leven brengen hierin verandering door ouderen mee uit te nemen naar theater, concert of film.  Wat begon als een lokaal persoonlijk initiatief van oprichters Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk is uitgegroeid tot een landelijke goede doelen organisatie actief in meer dan 120 gemeentes waaronder Beuningen, Groesbeek,Nijmegen, Overbetuwe, Weurt en Wijchen. De ouderen worden van deur tot deur begeleid en genieten van een arrangement waarbij alles is geregeld om zorgeloos uit te gaan.

Primeur ‘De radiodagen’
Herman van Veen heeft mede voor dit jubileum het theaterconcert ‘De radiodagen’ samengesteld en geregisseerd. Een meezing voorstelling met liedjes van Louis Davids tot Doe Maar, uitgevoerd door het jonge Ensemble Anjelier. Op zondag 3 mei heeft Vier het Leven de primeur in Carré.

De presentatie van deze feestelijke middag is in handen van Tom van ’t Hek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.