Kom tijdens de nationale sportweek naar de uiterwaard. Het Dijkmagazijn organiseert er woensdag 22 april een boerengolf. Met oude hockeysticks is het de vraag wie het beste zijn bal onder wilgenpoortjes, tussen boompjes en uiteindelijk in het ‘vossenhol’ kan meppen. Wie de minste slagen nodig heeft is de winnaar. In de ruige uiterwaarden is dat een flinke uitdaging.

De uiterwaard is een ruig terrein. Het is nauwelijks te vergelijken met de mooi geschoren golfterreinen waar de golfers in hun karretjes rondrijden. In Beuningen is het dus allemaal wat stoerder, maar daardoor ook veel spannender. En je moet goed opletten, want de bal mag natuurlijk helemaal niet in de buurt van de koeien en paarden komen. Daar spelen we dus met een hele grote boog omheen.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Boerengolf, woensdag 22 april 14.00-16.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar. Kosten € 2,50.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier betalende en helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Voor info en evt. reserveren hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.