Foto: Rob Koppers

Vrijdagavond
10 april om 21:30 uur vindt in Nijmegen de tweede editie plaats van The Night Run Festival (powered by FortaRock). Ruim zeshonderd Night Runners maken zich op voor een uitdagend parcours van 5 of 10 kilometer door de Ooijpolder, het Hunnerpark, het Valkhofpark, de oude binnenstad en het centrum. Onderweg zijn er allerlei verrassende acts en bijzondere passages, zoals een lasershow onder het Holland Casino en honderden waxinelichtjes in het Valkhofpark. Evenals afgelopen jaar lijkt de organisatie het te treffen met goed weer.

“Bij goed weer zijn er meer toeschouwers langs de route en dat is voor de deelnemers natuurlijk hartstikke leuk. Daarbij zal de after-party met DJ Ozzy Houseborn ook een super feest worden, want iedereen blijft natuurlijk nog lekker plakken tijdens zo’n eerste ‘zomerse’ avond”, aldus een van de organisatoren Carlos Baltus.

Er is nog de mogelijkheid om deel te nemen. Tot een half uur voor de start zijn er op het start/finish-terrein op de Waalkade startbewijzen beschikbaar. Onder de
deelnemers bevinden zich blinde en slechtziende deelnemers. TNRF heeft deze editie als goede doel het muZIEum. Deelnemers kunnen het muZIEum met een vrijwillige bijdrage via inschrijving sponsoren. Deze opbrengsten komen ten goede aan de arbeidsparticipatie van blinden en slechtzienden.

Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.