Wie: René Froger; voorprogramma Thomas Berge
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode
Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 23 april 2015
Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur; eindtijd 23.30 uur
Kaarten: 35,00 euro
Voorstelling: Staconcert René Froger met in het voorprogramma Thomas Berge

De Amsterdamse zanger René Froger komt met een avondvullende show van maar liefst 3,5 uur live muziek naar Cardo Theater. Naast zijn eigen live-band, ondersteund door de zang van The Frogettes is ook Thomas Berge van de partij. Een avond die je niet wilt missen!

Vanuit het café van zijn (muzikale) ouders in De Jordaan begon René Froger al op jonge leeftijd met zingen. Hij heeft zo ongeveer alle prijzen gewonnen die in Nederland beschikbaar zijn voor artiesten. Gouden en platina platen, uitverkochte concertreeksen in Ahoy (10x achter elkaar), de eerste artiest die de Kuip vol kreeg en een Lifetime Award voor de verkoop van maar liefst 5.000.000 platen.

Naast zijn eigen succes als zanger was René Froger de initiatiefnemer van gelegenheidsgezelschap De Toppers samen met Gerard Joling en Gordon. Bedoeld als grap groeiden De Toppers uit tot een jaarlijks terugkerend fenomeen met meerdere concerten in een steevast uitverkochte Amsterdam Arena. Nog net voor een nieuwe serie Toppers komt René dus nog naar Groesbeek.

En hij wordt vergezeld door rising star Thomas Berge. Al op 12-jarige leeftijd bracht hij zijn eerste single uit en is door de jaren heen gegroeid tot een graag geziene zanger met meerdere albums achter zijn naam.


Cardo Theater
Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 18 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis!
Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.