Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde (DMMW) reikt op 13 april aanstaande de MVO-award uit aan het bedrijf uit de gemeenten Heumen, Beuningen Nijmegen en Wijchen dat het best invulling geeft aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De jury koos uit alle genomineerden drie bedrijven die in aanmerking komen voor de prijs: UTS Verkroost Nijmegen, Banken Champignons en Sprague Europe. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. De uitreiking vindt plaats van 17.30 tot 19.00 uur in De Lindenberg in Nijmegen.

Wethouder Ellen de Swart vertegenwoordigde de gemeente Heumen in de jury. De stichting DMMW heeft tot doel de uitwisseling van kennis, kunde en materialen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uit de vier gemeenten te bevorderen. De afgelopen jaren heeft dat in Heumen veel waardevolle matches opgeleverd. Basisschool de Zilverberg in Overasselt ontving deze maand bijvoorbeeld gratis meubilair van Stavast Wonen in Nijmegen. Om deze matches te realiseren organiseert DMMW jaarlijks de Beursvloer en hun website biedt vrijwilligersorganisaties en bedrijven de mogelijkheid om kosteloos het hele jaar door vraag en aanbod te plaatsen op de website. Bedrijven kunnen ook extra aandacht krijgen door partner of vriend te worden van DMMW.

Meer informatie over het programma van de MVO Award, de finalisten en aanmelding vindt u op www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl . Ook Heumense ondernemers worden van harte uitgenodigd bij de uitreiking aanwezig te zijn. Contactpersoon is coördinator Gaby Erens, bereikbaar via tel. 06 – 41 57 71 50 en info@demaatschappelijkemeerwaarde.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.