LUX wil haar bezoekers nog meer beleving bieden met de mogelijkheid om onbeperkt naar de film te gaan. LUX doet dat in samenwerking met Cineville, een landelijk platform voor filmliefhebbers met een unlimited filmpas in diverse steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Vanaf 8 april kun je onbeperkt genieten van het filmaanbod van LUX.

Cineville biedt met de filmpas filmliefhebbers de mogelijkheid om voor slechts € 19,00 per maand onbeperkt naar de film te gaan bij de aangesloten filmtheaters. Wanneer je maar wilt naar de beste arthousefilms, in LUX en 33 andere filmtheaters in het land.

“Met de introductie van de filmpas bereidt LUX zich voor op de toekomst: er is een toenemende behoefte bij consumenten aan onbeperkte toegang tot aanbod. Abonnementsvormen als Netflix en Spotify zijn hier een goed voorbeeld van. De Cinevillepas sluit hier prachtig op aan”, aldus Pien Houthoff, programmamanager bij LUX.

Met de pas is het mogelijk een keuze te maken uit zowel het reguliere filmprogramma als de bijzondere filmspecials als LUXdocs en LUXclassics. En niet te vergeten: het internationale filmfestival Go Short, van 8 april t/m 12 april bij LUX. Ook tijdens dit festival zijn alle voorstellingen gratis te bezoeken met de Cinevillepas.

www.lux-nijmegen.nl/cineville

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.