Nijmegen- “De vrienden van NEC” en Gertjan Wels duiken samen de studio in om een NEC lied op te nemen. Reden hiervoor is uiteraard het aanstaande kampioenschap van NEC. Echter, dit zal geen kampioenlied zijn. Het lied zal ook in de toekomst veelvuldig gedraaid kunnen worden in het Goffertstadion. Het lied is autobiografisch te noemen gezien het feit dat Wels zelf actief is geweest in de jeugdopleiding van NEC in de jaren tachtig en negentig. Zijn profcarrière zag Wels op 18 jarige leeftijd in rook op gaan door een knieblessure.

“De vrienden van NEC” bestaan uit een groep NEC supporters in samenwerking met een aantal prominente oud-spelers.

De opbrengsten van de single zullen in zijn geheel ten behoeve komen voor de stichting Energy4All, een stichting die zich inzet voor kinderen die worden geboren met een energiestofwisselingsziekte.