Alweer ruim een jaar geleden stond Muze in de Lindenberg met haar eerste succesvolle productie Baas boven baas. Dit jaar brengt Muze op 28, 29, 30 én 31 mei maar liefst vier voorstellingen op de planken in de Vasim in Nijmegen van de musical: Bad Girls!

Bad Girls speelt zich af in een vrouwengevangenis en vertelt het verhaal van de vrouwen in Blok G.
De spanningen tussen de handtastelijke hoofdbewaarder en de opgesloten vrouwen, maar ook tussen de vrouwen onderling lopen soms hoog op. Gelukkig is de nieuwe directrice van plan het helemaal anders aan te pakken, maar lijkt een opstand van de gevangenen toch onvermijdelijk…
Dit alles zorgt voor een rauwe musical met flink veel vaart, sensatie, romantiek en de nodige humor.

Grijp deze kans om een exclusief kijkje te nemen in deze vrouwengevangenis en kom op bezoekuur! Voor meer informatie over Muze, de bezoekuren en het bestellen van kaarten, kijk dan op de website www.muze-nijmegen.nl.

Do you dare to come? Do you wanna be bad?