Honkbal is een stoere sport voor jongens en meiden, waarbij je snel moet reageren, rennen en kijken, waarbij je mag stelen en slaan. Kortom, een actieve sport in de buitenlucht waarbij teamspirit voorop staat!

Door het afwisselende spel heeft honkbal een positieve invloed op de ontwikkeling van motorische vaardigheden bij kinderen, zoals de oog-handcoördinatie, de fijne en grove motoriek en gevoel voor evenwicht. Honkbal is technisch en ook tactisch, waardoor het ontzettend leuk is voor jong en oud.

Afgelopen zondagen zijn de clinics weer druk bezocht. Een grote groep kinderen heeft zich ingezet om de beginselen van honkbal onder de knie te krijgen. Deze week was de eerste buitentraining en is er een spelletje gespeeld. Kinderen uit Nijmegen, Beuningen en Elst hebben zin in het nieuwe seizoen.
Komend weekend, 21 en 22 maart, wordt het Van Diggelen Jeugdtoernooi gehouden. Zaterdag spelen de BeeBallers (kinderen vanaf 5 jaar) en de pupillen (kinderen vanaf 8 jaar) wedstijden. De junioren spelen zondag de wedstijden.

Zondag 22 maart is er voor de BeeBallers en pupillen training van 10.30 tot 12.00 uur. Vanaf 30 maart zijn de trainingen jeugdtrainingen op maandag avond van 18.00 tot 19.30 uur.

Kom en speel ook mee!

Kijk voor meer informatie op www.hsvdehazenkamp.nl en voor vragen mail je jeugdzaken@hsvdehazenkamp.nl