Op zaterdag 4 april danst de Stilte de 4+ voorstelling Vliegende Koe in Theater Het Badhuis in Nijmegen. De Stilte maakt onder leiding van Jack Timmermans al twintig jaar spannende en speelse moderne dansvoorstellingen die de verbeelding van kinderen prikkelen. Vliegende Koe is internationaal één van hun meest succesvolle voorstellingen, die al op vele festivals en in theaters te zien was in onder andere Ierland, Kroatië, Frankrijk en Argentinië. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze voorstelling via www.kwatta.org.

Ook scholen bezoeken de voorstelling graag. In Nijmegen komen van 1 t/m 3 april een aantal klassen van bassischolen Brakkenstein, De Buut, De Muze, Montessori, De Hazesprong, De Sterredans en De Klumpert kennis maken met Vliegende Koe en de dansers van de Stilte.

Spelen is leuk en ernstig tegelijk. Als je er helemaal in opgaat, kan alles. Twee meisjes en een jongen gaan op de vleugels van de verbeelding de strijd aan met elkaar: want wie speelt met wie als je met zijn drieën bent? Tussen de rollende eieren, het schuifelende oudje en de vliegende koe in ontpopt zich het spel van vriendschap, eenzaamheid en solidariteit.

Vliegende Koe duurt in totaal 45 minuten en is dankzij de gelaagdheid de moeite waard voor (oudere) kinderen, ouders en grootouders!

3SEP4039 DE STILTE  foto hans gerritsen
Vliegende Koe Theater Het Badhuis
Zaterdag 4 april 2015 16.00 uur
Tickets €9,00 t/m 16 jaar / €11,00 volwassenen
www.kwatta.org / telefonisch reserveren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.