Woningbezitters in Winssen worden vanuit de gemeente geholpen met het op touw zetten van een ‘samen-inkoop’-actie rondom energiebesparing. Door met de buren samen energiebesparende maatregelen in te kopen, kan de korting per huis flink oplopen, tot wel 40%. Daarom wordt op woensdagavond 25 maart in de Paulus in Winssen een bijeenkomst georganiseerd. U krijgt dan informatie over verschillende maatregelen en wat ze kosten. Ook kunt u aangeven mee te willen doen met de samen-inkoop actie. Mis deze kans niet en meld u aan!

Gezamenlijk inkopen en zelf de leverancier kiezen
Veel woningbezitters willen al langer iets aan energiebesparing gaan doen. Maar steeds komt er iets tussen. Gezamenlijk een inkoopactie beginnen kan net dat zetje zijn wat nodig is om nu echt in actie te komen. Mensen beseffen het niet altijd, maar gemiddeld bestaat bijna de helft van de woonlasten uit energiekosten. De prijs van energie is in 15 jaar tijd enorm gestegen, veel harder dan de prijs van andere producten en diensten.

De energierekening te lijf
Wie slim is, investeert in maatregelen die de woning energiezuiniger te maken. Dat kan door beter te isoleren. Uw huis wordt er comfortabeler van, uw energierekening flink lager en u bent van mogelijke vochtproblemen en ongedierte af. Bovendien wordt uw huis meer waard en wordt u minder afhankelijk (van buitenlands gas). Ook zijn er verschillende mogelijkheden om zelf energie op te wekken. Zonnepanelen zijn een bekend voorbeeld. Veel redenen dus om mee te doen en deze kans niet te missen.

Wanneer meedoen?
Woningen die gebouwd zijn vóór 1975, zijn bij de bouw niet meteen geïsoleerd. Het loont dan zeker dat alsnog te doen. Woont u in een nieuwere woning? Dan kunt u denken aan zonnepanelen of een zonneboiler.

Informatiefolder
In de Paulus ligt een folder voor u klaar waarin u ook al kunt aangeven waar uw interesses naar uitgaan. Deze flyer wordt ook verstrekt vanuit het mobiele loket van de gemeente Beuningen die 3 maart bij de Jumbo staat.

Meld u aan voor de energie informatieavond
Woensdagavond 25 maart wordt in de Paulus een bijeenkomst georganiseerd. U krijgt dan informatie over verschillende maatregelen en wat ze kosten. Ook kunt u aangeven mee te willen doen met de samen-inkoop actie. Mis deze kans niet! De zaal is vanaf 19.30 uur open. De bijeenkomst start om 20.00 uur. We verwachten rond 22.00 uur af te sluiten.

Deze avonden worden altijd druk bezocht. Meld u zich daarom van tevoren aan? Dan bent u ervan verzekerd dat u erbij kunt zijn. Wij zetten uw koffie vast klaar. Aanmelden kan bij Daan Overeem via daan@5plus1.nl of bel 06 51 10 32 93. U kunt ook contact opnemen met Laurette Bulkens via laurette@5plus1.nl of bel 06 25 49 42 76. Ook voor vragen kunt u bij Daan en Laurette terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.