De heer S.A. Teunissen (Stasiu) (41) ontvangt op 13 februari 2015 de Zilveren waalbrugspeld. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn verdiensten voor de Stichting Openbaar Carnaval Nijmegen.

De heer Teunissen was meer dan 10 jaar bestuurslid van de SOCN. Hij heeft werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van sponsoring, marketing en communicatie. Hij was een duizendpoot met een groot creatief brein die er veel eigen tijd aan besteedde, gemiddeld 10 uur per week. In april 2014 heeft hij een stapje terug gedaan en is hij gestopt als bestuurslid.

De heer Teunissen is de oprichter van Rondje Knotsenburg. Zaterdag 3 januari jl. vond hiervan de 13e editie plaats. Rondje Knotsenburg heeft hij de afgelopen 11 jaar verder ontwikkeld en inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een van de grotere activiteiten in Nijmegen.

Ook maakt de heer Teunissen al meer dan 10 jaar als lid deel uit van de Hofraad. Hij haalt heel veel sponsors binnen en is het creatieve brein binnen de Hofraad. Een duizendpoot die zich voor 200% inzet! Hij is altijd de verbindende factor tussen de SOCN en de Hofraad geweest.

De burgemeester reikt de Zilveren Waalbrugspeld uit aan de heer Teunissen op 13 februari 2015 in De Vereeniging tijdens het Hofbal om ± 20.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.