Vrijdag 6 februari
Tijdstip: 08.00 uur
Activiteit: Burgemeester Bruls heeft een kennismakingsontbijt met de leden van de Business Breakfastclub Ronald McDonald huis Nijmegen. De leden zijn afkomstig uit vele bedrijven uit Nijmegen en omgeving. Wethouder Tankir is ook aanwezig.
Locatie: Schepenhal Stadhuis

Tijdstip: 15.00 uur
Activiteit: Wethouder Tankir opent de nieuwe motorwerkplaats van Motorcycle Support Nederland voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Doelstelling is dat deze mensen uitstromen naar (aangepast) werk.
Locatie: Hogelandseweg 76

Tijdstip: 20.00 uur
Activiteit: Wethouder Van Hees neemt het boek ‘De geest van de Plek, het werk van Paul van Hontem architect en stedenbouwkundige in ontvangst
Locatie: Architectuurcentrum Nijmegen

Tijdstip: 20.15 uur
Activiteit: Burgemeester Bruls spreekt bij het nieuwjaarsconcert van Het Gelders Orkest. Het Gelders Orkest geeft dit concert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het gebouw De Vereeniging. Op 6 februari 1915 gaf de Arnhemsche Orkestvereeniging, voorloper van Het Gelders Orkest, het eerste concert in De Vereeniging. Wethouder Velthuis is eveneens aanwezig.
Locatie: De Vereeniging


Zaterdag 7 februari

Tijdstip: 10.30 uur
Activiteit: Wethouder Helmer-Englebert is aanwezig bij de Nederlandse Kampioenschappen Judo onder 21 jaar. In tegenstelling tot voorgaande edities kunnen er zich nu vier kandidaten per gewichtsklasse plaatsen. De kampioenschappen worden voor de 11e keer in Nijmegen georganiseerd. Stichting Topjudo Nijmegen is nauw bij de organisatie betrokken.
Locatie: Jan Massinkhal


Zondag 8 februari

Tijdstip: 11.45 uur Activiteit: Wethouder Helmer-Englebert reikt het eerste Beweegdiploma uit aan een 3-jarig kindje bij Turnvereniging De Hazenkamp.
Locatie: Turncentrum Ploegstraat Nijmegen

Tijdstip: 12.00 uur – 16.30 uur
Activiteit: Wethouder Frings geeft informatie aan allochtonenorganisaties over de veranderingen in de zorg.
Locatie: Wijkcentrum Hatert

Tijdstip: 13.30 uur Activiteit: Wethouder Helmer-Englebert gaat op bezoek bij de jaarlijkse Bounz & Visio uitjesdag: springen voor blinde en slechtziende kinderen www.nijmegen.bounz.nl
Locatie: Honigcomplex Bounz

Dinsdag 10 februari
Tijdstip: 15.30 uur
Activiteit: Wethouder Frings en Wethouder Velthuis zijn aanwezig bij de opening van het studentenwooncomplex Talia en bij de bestuursoverdracht SSHN.
Locatie: Studentencomplex Talia bij centraal station Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.