Nijmegen – In de vroege ochtend van maandag 23 februari werden in Nijmegen op heterdaad twee mannen aangehouden voor diefstal vanaf een bouwterrein.

Omstreeks 05:30 uur werd bij de politie gemeld dat er mogelijk een diefstal op een bouwterrein aan de Oude Nonnendaalseweg plaatsvond. Toen agenten ter plaatse kwamen, reed er een auto vanaf het terrein weg. Achter de auto zat een aanhanger waarop steigerplanken lagen. De lading was niet vastgemaakt, waardoor de aanhanger onderweg meerdere steigerplanken verloor. Op de Kouwstraat stapte de bijrijder uit de auto. Hij kon direct worden aangehouden. Na een korte achtervolging werd op de Sperwerstraat ook de tweede verdachte aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Schijndel van 24 en 28 jaar oud. Zij zijn aangehouden op verdenking van diefstal van de steigerplanken vanaf de bouwplaats. De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.