Wijchen – In de nacht van zondag 8 op maandag 9 februari zijn twee mannen uit Wijchen op heterdaad aangehouden voor woninginbraak en diefstal van een auto.

Een getuige ontdekte ’s nachts dat een auto werd gestolen bij een woning aan de Elstweg in Wijchen. Hij alarmeerde direct de eigenaar van de auto, die op zijn beurt direct de politie inschakelde. In de woning van de eigenaar van de auto bleek te zijn ingebroken. Er zijn meerdere persoonlijke eigendommen buitgemaakt, waaronder de autosleutels. Vervolgens is de auto gestolen.

De getuige kon een duidelijk signalement opgeven van de daders. Agenten zagen de auto korte tijd later rijden op de Homberg. Een eindje verderop sprongen twee personen uit de auto die ieder een andere kant op vluchtten. Eén van de verdachten kon direct worden aangehouden. Later in de nacht is ook de tweede verdachte in een woning aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Wijchen van 22 en 21 jaar oud. Zij zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.