Donderdag 22 januari
Tijdstip: 16.00 uur
Activiteit: Wethouder Tankir reikt de MKB INFRA Aanbestedings Award 2015 uit. De gemeente Nijmegen won deze tweejaarlijkse prijs als eerste in januari 2013. De prijs wordt uitgeloofd door de branche-organisatie MKB-INFRA aan de meest MKB-vriendelijke aanbesteder.
Locatie: InfraTech beurs, Ahoy, Rotterdam

Tijdstip: 16.00 uur
Activiteit: Burgemeester Bruls opent de eerste Deelwinkel van Nederland. In het pand, gelegen op de eerste verdieping van het winkelcentrum, komen allerlei artikelen te staan. Het lijkt een gewone winkel, maar er is één verschil: de spullen zijn niet te koop. Er worden niet alleen goederen gedeeld maar ook hulp en kennis.
Locatie: Molenpoortpassage, 1e verdieping naast Bristol

Vrijdag 23 januari
Tijdstip: 17.00 uur
Activiteit: Wethouder Velthuis is aanwezig bij de nieuwjaarsbijeenkomst stedenbandorganisaties Pskov en Gaziantep.
Locatie: Aula SSGN Groenewoud, van Cranenborchstraat 7

Tijdstip: 20.30 uur
Activiteit: Receptie Carnavalsvereniging De Blauwe Schuit Wethouder Van Hees is aanwezig bij de receptie ter gelegenheid van het 66-jarig bestaan van de Carnavalsvereniging De Blauwe Schuit; de oudste Nijmeegse Carnavalsvereniging.
Locatie: Café Groenewoud, Groesbeekseweg 227

Zaterdag 24 januari
Tijdstip: 10.00 uur Activiteit: Wethouder Tiemens geeft het startschot voor een activiteitvan stichting Co-bomen . Vrijwilligers gaan een historische boomgaard bij Smitjesland opknappen. Verleden jaar is stichting Co-bomen opgericht met als doel enkele vergeten boomgaarden in Nijmegen Noord samen met de bewoners weer een functie te geven.
Locatie: Boomgaard Smitjesland, Lent Maandag 26 januari

Tijdstip: 18.00 uur
Activiteit: Loco-burgemeester Frings houdt een toespraak bij de Naturalisatieceremonie voor Nijmegenaren die Nederlander zijn geworden. Met de ceremonie krijgen de nieuwe Nederlanders een speciaal welkom in de stad. Ook krijgen zij hun bewijs van Nederlanderschap uitgereikt.
Locatie: Raadszaal

Woensdag 28 januari
Tijdstip: 09.00 uur
Activiteit: Wethouder Helmer-Englebert ontvangt een groep Poolse leerlingen in het kader van een uitwisseling met Dominicus College.
Locatie: Stadhuis.

Tijdstip: 15.45 – 17.00 uur
Activiteit: Burgemeester Bruls verwelkomt de buitenlandse studenten die in het tweede semester aan de Radboud Universiteit komen studeren.
Locatie: Burgerzaal, Stadhuis.