Zaterdag 24 januari kunt u bij Dekker v.d. Vegt kennis maken met Adri van der Kemp, de schrijver van 50+ Met Perspectief, Door welke bril wil je kijken? Hij vertelt daarin over mensen die na hun ontslag in staat waren een positieve wending te geven aan hun leven. Hoe is hen dat gelukt? Adri van der Kemp geeft praktische informatie over werk vinden op de huidige arbeidsmarkt. Tijd: 14.00 tot 16.00 uur In 50+ Met Perspectief tekent Van der Kemp zijn ervaringen in loopbaanadvies op. Samen met journalist Hans Walraven heeft hij veertien mensen geïnterviewd, die in staat waren om na hun ontslag een positieve wending aan hun leven te geven. Hij zet de ervaringen in een bredere sociologische en psychologische context. Wat gebeurt er met (oudere) mensen die werkloos worden? Hoe kunnen ze vermijden weg te zakken in een moeras van negativisme en apathie?

50+ Met Perspectief staat vol met suggesties en praktische tips, maar is geen simpel how to do-boek. Het is bedoeld voor mensen die willen leren van positieve ervaringen van lotgenoten en die zelf aan de slag willen gaan om hun toekomst een nieuwe richting te geven.

 

Adri van der Kemp (63) is al meer dan 25 jaar werkzaam op het gebied van mens en werk. Sinds 1996 doet hij dit in zijn loopbaanadviesbureau BHP Groep Nijmegen/Arnhem. In 2010 richtte hij ‘De digitale loopbaancoach’ op, een vernieuwend concept waarbij mensen via een digitale omgeving op een persoonlijke en professionele wijze begeleid kunnen worden bij het maken van keuzes in hun loopbaan. Van der Kemp publiceert regelmatig in vakbladen en schrijft columns over zijn ervaringen binnen zijn beroepspraktijk.

Titel: 50+ Met Perspectief

Auteur: Adri van der Kemp

Uitgever: A. van der Kemp Holding bv

ISBN: 978 90 902 8357 9

Prijs: 17,95 euro
Dekker v.d. Vegt, boekverkopers Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen, 024 3020130 www.libris.nl/dekker-vd-vegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.