NIJMEGEN – Huisman Tweewielers heeft Winkel en werkplaats van Siezenis Tweewielers overgenomen. Dat viert het bedrijf met stevige korting voor alle klanten. Siezenis aan de Tweede Oude Heselaan was 80 jaar lang een begrip in Nijmegen. Huisman Tweewielers kan met deze overname de Waalstad nog beter bedienen.

De duizenden Siezenis-klanten kunnen vanaf nu terecht in de winkel aan de Hatertseveldweg. Huisman Tweewielers neemt de service en garantie onder zijn hoede. Huisman trakteert iedereen op grandioze aanbiedingen op nieuwe voorraad-scooters. Ook helmen zijn scherper geprijst. “Natuurlijk is iedereen van harte welkom in onze winkel om het feest met ons mee te vieren, de koffie staat klaar!” aldus Huisman Tweewielers.

Daarnaast kan Huisman Tweewielers klanten in een breder aanbod voorzien. “Dankzij deze ontwikkeling kunnen we een nog mooier productaanbod doen en de kwaliteit van onze service verder verbeteren.” zo vervolgt Huisman. Vanaf nu levert Huisman ook elektrische fietsen van Sparta. Daarmee speelt het in op klanten die voor duurzaam kiezen. “Het is een prachtig product waarin op hoog tempo wordt geïnnoveerd.” Huisman Tweewielers is hiermee klaar voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.