Nijmegen – Maandagmiddag werd een 17-jarige jongen uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en /of heling van een snorfiets. De verdachte ging er tijdens een controle vandoor maar kon even later alsnog worden aangehouden.

De motoragent had de verdachte op z’n snorfiets zien rijden op de Heyendaalseweg. Enkele minuten later zag de motoragent hem bij een tankstation. Daar stond hij bij een andere knaap die op een scooter zat. De agent vroeg beiden naar hun rijbewijs. De jongen op de scooter voldeed aan het verzoek. De 17-jarige had andere plannen en ging er als een haas vandoor. Hij kon na een korte achtervolging worden klemgereden op de St. Stephanusstraat. De snorscooter bleek te zijn gestolen.

De jongen werd ingesloten en mocht aan de rechercheurs uitleggen hoe het zat. Er werd proces-verbaal opgemaakt en in de loop van de avond mocht de jongen naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.