Maandag 5 januari 2015 verandert voor een groot deel van Wijchen de dag of het tijdstip waarop het afval wordt opgehaald. Wij veranderen dit zodat de afvalwagen een efficiëntere route door Wijchen kan rijden. Op onze website kunt u zien wanneer wij het afval in uw wijk vanaf 5 januari ophalen. Op uw (digitale) afvalwijzer of Dar app kunt u ook altijd zien wanneer het afval bij u wordt opgehaald: kijk op www.dar.nl/afvalwijzer.

 

Wijzigt de ophaaldag in uw wijk niet? Als uw inzameldag hetzelfde blijft, is de kans groot dat  het tijdstip waarop het afval wordt opgehaald wél verandert. Daarom vragen wij u met klem uw afval hoe dan ook om 7.30 uur aan de straat te zetten. Dan weet u zeker dat uw container wordt geleegd en het plastic verpakkingsafval wordt meegenomen. Let op: de inzameldag voor het oud papier verandert niet!

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het Klantencontactcentrum van Dar. U kunt de medewerkers van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur bereiken via 024 371 60 00 of via info@dar.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.