Het Hart van Beuningen bereidt zich voor op de komende feestdagen. Wie zijn kerstinkopen wil doen of gezellig even iets wil drinken of eten is in het dorpscentrum aan het goede adres.

Het is prettig kerstshoppen in de winkels die volop in kerstsfeer zijn, met mooi ingerichte etalages en feestelijke aanbiedingen. En heeft u al ontdekt welke winkel “de mooiste Santerun-etalage” heeft?

21 december Koopzondag en Santarun
Op zondag 21 december nemen de kerstmannen het centrum over tijdens de Santarun. Dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de plaatselijke Rotary. Het voorprogramma, met warming up, start om 14.00 uur waarna de kerstmannen een parcours van 3 kilometer afleggen, eindigend bij Beuningen On Ice. Alle informatie over de Santarun en de goede doelen vindt u op www.beuningen.rotarysantarun.nl. Mocht u zelf niet mee willen lopen of rennen, dan is dit evenement ook zeker de moeite waard om als toeschouwer het centrum te bezoeken.

28 december Koopzondag met Oliebollen
Met de kerstdagen achter de rug en wellicht wat meer vrije tijd is deze zondag een goede aanleiding om lekker te gaan shoppen en wellicht een mooie aanbieding te scoren. Zo vlak voor de Oud&Nieuw zult u in veel winkels en op straat getrakteerd worden op oliebollen. Welkom!

Uiteraard wensen alle winkeliers uit het Hart van Beuningen u Fijne Feestdagen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.