Warenmarkt op Europaplein tijdens Wijchen Schaatst

WIJCHEN – De Wijchense warenmarkt, die iedere donderdag vele bezoekers trekt, vindt tijdens Wijchen Schaatst op het Europaplein plaats. Het gaat om de donderdagen 11 en 17 december en woensdagen (in verband met de feestdagen) 24 en 31 december.

Europaplein
De warenmarkt vindt normaal gesproken op het marktplein plaats. Omdat de ijsbaan van Wijchen Schaatst hier van 13 december tot en met 4 januari staat, staan de marktkooplieden tijdens deze periode op het nabijgelegen Europaplein. Bezoekers hoeven nauwelijks verder te lopen: men kan door het winkelcentrum lopen om bij de warenmarkt te komen.

Waardering
De gemeente en stichting Wijchen Schaatst waarderen het zeer dat de marktondernemers hebben ingestemd met deze verplaatsing. Rob Schilten, voorzitter Wijchen Schaatst: “Geweldig dat zij hierdoor hun steentje bijdragen aan het doorgaan van Wijchen Schaatst. Hopelijk levert het hen natuurlijk ook extra business op door de mooie combinatie met ons evenement.”

Feestelijk
De warenmarkt heeft tijdens de feestdagen altijd een extra feestelijk tintje, dus dat zal dit jaar niet anders zijn. Er zijn in de decembermaand altijd leuke acties en aanbiedingen op de markt. De aanwezige marktkramen bieden voor ieder wat wils als het gaat om cadeautjes, etenswaren en andere hebbedingen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.