GROESBEEK – In de drukke wintermaanden komt Groesbeek met een speciale actie. Bezoekers aan het centrum kunnen het aankoopbedrag terugwinnen. Een mooie winterjas, speelgoed of leuke kerstcadeaus: deel de aankoop met #groesbeekiswinkelen op social media en win het bedrag terug!

Winkelen in Groesbeek
De dynamiek van het centrum van Groesbeek wordt bepaald door een breed winkelaanbod. Er zijn allerlei leuke en bijzondere winkels en parkeren is geen enkel probleem. Om de winkeliers in het centrum in de drukke wintermaanden een impuls te geven wordt een speciale actie georganiseerd. Bezoekers kunnen hun aankoop uit Groesbeek op Facebook, Twitter en Instagram delen met de hashtag #groesbeekiswinkelen en hun aankoopbedrag terugwinnen. Met advertenties in de regionale dag- en weekbladen en online bannering op social media wordt aandacht gevraagd voor de actie. Ook worden in de winkels flyers aan bezoekers uitgedeeld.

Groesbeekisgenieten.nl
Op de website www.groesbeekisgenieten.nl is meer informatie te vinden over Groesbeek. Bijzondere musea en een levendig centrum te midden van een prachtige groene omgeving. Tips, nieuws, evenementen en arrangementen zijn te vinden op www.twitter.com/groesbeekis en www.facebook.com/Groesbeekisgenieten.

Initiatief
De actie is onderdeel van de campagne ‘Groesbeek is …’, een initiatief van de gemeente Groesbeek in samenwerking met Stichting Toerisme en Recreatie Groesbeek (STER Groesbeek) en het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.