Na een uitgebreide evaluatie van de afgelopen periode zijn N.E.C. en Futuralis Football Company (FFC) gekomen tot een hernieuwde samenwerking. In de afspraken is opgenomen dat Futuralis, middels Futuralis Football Consultancy, in ieder geval tot 1 september 2015 met N.E.C. samenwerkt.

De constructie van de samenwerking zal in dezelfde vorm worden doorgezet. Dat houdt in dat Futuralis Football Consultancy op flexibele basis als klankbord zal dienen voor de Raad van Commissarissen, directie, scouting en het Technisch Hart van N.E.C. Daarnaast zal Futuralis Football Consultancy N.E.C. ondersteunen met het doorselecteren van het eerste team in de aankomende transferperiodes, zowel aan- als verkoop. Hierbij blijft promotie de doelstelling. Ook zullen N.E.C. en Futuralis vooruit kijken naar het seizoen 2015-2016.

Bart van Ingen, algemeen directeur: “Met deze bijzondere samenwerking behouden we onze eigen, onafhankelijke scouting en ons technisch beleid. Uit de evaluatie is gebleken dat de adviezen die Futuralis daarnaast geeft, erg waardevol zijn voor ons en aansluiten bij onze visie. Daarbij werd de manier van samenwerken door beide partijen als erg prettig ervaren, genoeg redenen om op dezelfde voet door te gaan dus.”

Over Futuralis Football Consultancy
Futuralis Football Consultancy is een onderdeel van Futuralis Football Company. Futuralis Football Consultancy adviseert voetbalclubs op onafhankelijke basis en bekleedt daarmee een unieke positie in de mondiale voetbalwereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.