Ook dit seizoen biedt Kwatta een theatercursus aan voor volwassenen Na een succesvolle eerste reeks maakt Kwatta een doorstart met DoeHetZelfTheater. De cursus voor volwassenen start op 25 november aanstaande. U gaat zelf aan de slag in Het Badhuis.

De regie is opnieuw in handen van Annelies van Wieringen, die eerder bij Kwatta o.a. de voorstelling Door en Door Winter, ON AIR! en SCHRIK! regisseerde. De cursus loopt dit keer parallel aan de voorstelling Dissus, verdwaal mee in de Odyssee die begin oktober succesvol in première ging. U bezoekt uiteraard de voorstelling en neemt een kijkje achter de schermen. In 10 bijeenkomsten wordt vervolgens toegewerkt naar een eigen voorstelling waarin de Odyssee centraal staat. De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond in Theater Het Badhuis van 19.15-21.00 uur. Het resultaat van de cursus wordt aan het eind van de periode gepresenteerd – uiteraard in Het Badhuis! Meer weten? Neem contact op met Thekla Wildekamp, afdeling educatie: thekla@kwatta.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.