Vrienden van Fort Pannerden.

De werkgroep Oral History van de Vrienden van Fort Pannerden verzamelt gegevens over het soldatenleven op het fort en is daarom op zoek naar (familieleden van) soldaten die gedurende de Eerste en Tweede Wereldoorlog op Fort Pannerden gelegerd zijn geweest. De vitrine is al goed gevuld met vele foto’s van soldaten, welke inmiddels in het fort te bezichtigen zijn. De werkgroep bedankt iedereen hartelijk, die hieraan een bijdrage heeft geleverd. Natuurlijk gaan we door met het vullen van de volgende vitrines.

De werkgroep is zeer geïnteresseerd in uw gegevens om deze fotocollectie uit te breiden. Als uw vader – opa – broer – zwager of oom met Fort Pannerden te maken heeft gehad en u kunt daarover iets vertellen of u heeft nog een (familie)foto van hem, dan hopen we dat u contact opneemt met: Wim Haafs, mobielnummer: 0610685566, e-mail:  HYPERLINK “mailto:wim.haafs@planet.nl” wim.haafs@planet.nl . Indien gewenst maken we een kopie van uw foto.
Ook in oude foto’s, documenten en voorwerpen uit het fort is de werkgroep zeer geïnteresseerd.

In de kerstvakantie zijn twee speciale winteropenstellingen op 21 en 28 december van 12.00 tot 17.00 uur. Daarna is het fort alleen nog voor privérondleidingen (op afspraak) geopend.

Fort Pannerden is een gezellig dagje uit voor iedereen: volwassenen en kinderen.

Fort Pannerden
Waaldijk 1
6686 MV Doornenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.