Vrijdag 10 oktober om 20.00 uur speelt de Britse singer-songwriter Sam Gomm in de sfeervolle gangen van museum De Stratemakerstoren. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Voor slechts € 5,00 wacht de luisteraar een bijzondere belevenis. Om verzekerd te zijn van een plaats, is het raadzaam om te reserveren via tel. 024-3238690 of e-mail info@stratemakerstoren.nl.

Sam heeft het niet van een vreemde. Hij komt uit een muzikale familie. Zijn vader, Ian Gomm, speelde in Brinsley Schwarz, met onder meer Nick Lowe.
Als kind wilde Sam al muzikant worden en sinds zijn zestiende treedt hij regelmatig op.
De liefde bracht hem naar de Lage Landen. Daar heeft hij een schare trouwe fans verworven.
Muzikaal gezien staat hij op de schouders van Jeff Buckley, John Lennon, Coldplay en uiteraard zijn vader. Met deze invloeden heeft hij een heel eigen geluid ontwikkeld.
Ooit hoopt hij op het Glastonbury Festival te schitteren, dus de Stratemakerstoren is een logische stap in zijn carrière.
Meer informatie over Sam vindt u op www.reverbnation.com/samgomm .

De Stratemakerstoren heeft de ambitie om beginnende en gevorderde muzikanten een podium te bieden op weg naar de grotere festivals en poptempels. We streven ernaar tenminste één optreden per maand te houden. Iedereen die van onze unieke locatie gebruik wil maken, is van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.